Jović i Real se pomerili sa mrtve tačke: Srbin pristao na pozajmicu!

14.11.2021

07:37

0

Autor: 24sedam

Problem – ponuda još nema

Jović i Real se pomerili sa mrtve tačke: Srbin pristao na pozajmicu!
profimedia-0628361912 - Copyright Profimedia

Izgleda da su se madridski Real i Luka Jović konačno pomerili sa mrtve tačke kada je status srpskog reprezentativca u pitanju.

Posle višenedeljnih medijskih nagađanja o sudbini mladog napadača na „Bernabeu“, madridski „As“ je, od izvora bliskih igraču, sanao da je Jović spreman da u januaru sasluša ponude o odlasku na pozajmicu!

„Saga“ kraljevskog kluba i nekadašnjeg đaka Crvene zvezde traje od letos. Posle neuspele pozajmice u Ajntrahtu, Real je, navodno odlučio da proda Jovića, ali je Srbin na kraju ostao u španskoj prestonici na zahtev novog trenera Karla Anćelotija.

Iskusni italijanski strateg želeo je Luki da pruži priliku da se nametne, ali mu je u dosadašnjih 16 mečeva šansu pružio samo na sedam i to svaki put ulaskom sa klupe, u većini slučajeva (pet puta) oko 80. minuta.

Da za reprezentativca „orlova“ trenutno nema mesta u „kraljevskom klubu“ postalo je jasno na nedavnoj utakmici protiv Elčea, kada ga je Anćeloti ostavio na klupi tokom celog meča uprkos izostanku Karima Benzeme i od tog momenta u španskim medijima su sve glasnije spekulacije o rastanku Srbina i Reala.

As“ je, iz razgovora sa bliskim okruženjem mladog srpskog napadača saznao i da Luka, za razliku od Iska i Edegarda, neće sam tražiti da ide, ali je otvoren da sasluša predloge o šestomesečnoj pozajmici, svestan činjenice da su mu minuti neophodni, tim pre ako se Srbija domogne mundijalske vize.

Ipak, ono što u ovom trenutku donosi neizvesnost jeste činjenica da u kancelarije „Santijago Bernabeu“ nije stigla nijedna ponuda za igrača, koji je u prethodnom periodu povezivan sa prelaskom u Seriju A (Inter, Fjorentina) i Premijer ligu (Arsenal, Liverpul).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike