Jović blizu Intera! Ili baš i nije? Ovo je istina

17.08.2021

16:24 >> 16:28

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski napadač celo leto ni na nebu ni na zemlji u Realu

Jović blizu Intera! Ili baš i nije? Ovo je istina
Copyright Luka Jović foto: Profimedia

Mnogo toga se tokom tekućeg prelaznog roka menjalo iz sekunde u sekundu. Transferi su završavani ili propadali iz raznoraznih razloga, samo je jedna stvar konstanta – Luku Jovića žele mnogi, ali nikako da se dogodi barem jedan konkretan korak.

Od početka leta mladi srpski napadač je „ni na nebu ni na zemlji“ u madridskom Realu. Očigledno je da Karlo Anćeloti i čelnici „kraljevskog kluba“ ne bi imali ništa protiv da se što pre rastanu sa Srbinom, kojem se, kako deluje, ne žuri baš toliko iz Madrida.

Pat poziciju pokušali su mnogi da reše, ali osim novinskih natpisa o željama Monaka, Milana, Mančester junajteda… nekih konkretnijih stvari, barem u javnosti, nije bilo.

Sada sa Apenina stiže novi aber. Inter traži zamenu za Edina Džeka i mogao bi da je pronađe u liku nekadašnjeg đaka Crvene zvezde. Navodno se radilo o jednogodišnjoj pozajmici sa otkupnom klauzulom na kraju sezone, delovalo je da je situacija „win-win“ za sve tri strane, ali izgleda da posao nije baš tako blizu realizacije, kao što se u prvi mah činilo.

Pročitajte još

Novinar „Sportitalia“ Alfredo Pedula objašnjava da je rukovodstvu italijanskog prvaka još najveća želja napadač Atalante Duvan Zapata, i tek kada istroše sve mogućnosti da zatvore taj transfer okrenuće se drugim rešenjima, među kojima su Jović i ofanzivac Lacija Hoakin Korea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike