Real doneo odluku, Jovića čeka burno leto?

20.06.2021

17:39 >> 17:47

0

Autor: Adam Štulić

Srpski napadač u neizvesnoj situaciji

Real doneo odluku, Jovića čeka burno leto?
Copyright Luka Jović, Profimedia

Izgleda da je Real Madrid prelomio što se tiče budućnosti Luke Jovića na „Santijago Bernabeuu“. „Marka“ piše da će „kraljevski klub“ ovog leta pokušati da dovede napadača Real Sosijedada Aleksandera Isaka, kojem će mesto u ekipi napraviti prodajom srpskog reprezentativca.

Podsetimo, Jović je 2019. godine stigao u Madrid za 60 miliona evra iz Ajntrahta, ali kod Zinedina Zidana nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu, zbog čega je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Frankfurtu.

Ipak, deluje da ni promena na klupi Reala nije donela bolji status mladom srpskom centarforu. Sudeći po pisanjima španskih medija, ni Karlo Anćeloti ne vidi nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde u rotaciji za nastupajuću sezonu, zbog čega čelnici kluba ovog leta žele da se trajno rastanu sa Srbinom.

Real ima želju da Jovića proda Ajntrahtu, ali je veliko pitanje da li će pozitivan odgovor stići iz nemačkog bundesligaša, s obzirom da su čelnici kluba imali ozbiljne zamerke na Lukino ponašanje van terena tokom prethodnih šest meseci.

Što se tiče potencijalnog angažovanja švedskog napadača, Real će morati da izdvoji 70 miliona evra, koliko košta izlazna klauzula iz ugovora Isaka sa Sosijedadom. Ono što bi moglo da bude veći problem za Madriđane, je podatak da je visoki centarfor na meti nekoliko premijerligaša, među kojima su najozbiljniji kandidati Mančester siti, Liverpul i Čelsi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike