Jović ponovo „muči kralja“! Real traži način za rastanak, Srbin ne razmišlja o tome – može li Klopov poziv da promeni sve?

31.10.2021

06:48

0

Autor: 24sedam

Luka insistira na ostanku u Madridu

Jović ponovo „muči kralja“! Real traži način za rastanak, Srbin ne razmišlja o tome – može li Klopov poziv da promeni sve?
profimedia-0636280758 - Copyright Profimedia

Deluje da je subotnja utakmica madridskog Reala u Elčeu, koju je „kraljevski klub“ dobio 2:1, kristalno jasno pokazala u kom pravcu idu razmišljanja Karla Anćelotija kada je status Luke Jovića u pitanju.

Iako je bio bez prve zvezde tima Karima Benzeme, iskusni italijanski strateg ostavio je srpskog reprezentativca na klupi od prvog do poslednjeg minuta, što bi i definitivno trebalo da znači da nekadašnji đak Crvene zvezde nije u ozbiljnijim planovima struke madridskog velikana.

Deluje, takođe, i da se cela priča vraća na leto za nama i prelazni rok u kojem su čelnici „kraljevskog kluba“ na sve načine pokušavali da se rastanu s Jovićem, koji je, s druge strane, isto toliko uporno odbijao da napusti „Santijago Bernabeu“ i na kraju u tome i uspeo. A, da li će mladi srpski napadač istrajati u svojoj nameri i tokom januarskog prelaznog roka?

S obzirom na sve glasnije spekulacije o dolasku Kilijana Mbapea u Erlinga Halanda u ekipu Karla Anćelotija, potpuno je jasno da će Real u predstojeća dva prelazna roka uraditi sve kako bi stvorio prostor u najisturenijem delu tima za dva superstara i veliko je pitanje kako će se odnostiti prema Joviću, ukoliko on nastavi da insistira na ostanku u Madridu. A, Španci pišu da u ovom trenutku baš u tom pravcu idu razmišljanja mladog Srbina, koji se bilskom okruženju, navodno, poverio da nikakav transfer ili odlazak na pozajmicu u januaru ne dolazi u obzir.

Međutim, Luka bi uskoro mogao da dobije poziv koji menja sve i koji se ne odbija. Pojedini ostrvski mediji pišu da Jirgen Klop sve ozbiljnije razmatra mogućnost angažovanja Jovića i sve potkrepljuju sve izvesniji odlaskom Divoka Origija, kojem na leto ističe ugovor sa „redsima“.

Zbog toga Klop traži alternativu i profil igrača koji će biti kompatibilan sa Robertom Firminom, što bi, izgleda mogao da bude Jović, koji je nemačkom strategu „prirastao za srce“ još tokom prvog mandata u Ajntrahtu, kada je fudbalski eksplodirao i ubrzo naveo Florentina Pereza da za njegovo angažovanje izdvoji 60 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike