Sramna proslava gola Harija Megvajera: Legenda Mančester junajteda isprozivala sadašnjeg kapitena ekipe sa Old Traforda (VIDEO)

12.11.2021

22:36

0

Autor: 24sedam

Defanzivac Engleske s rukama na ušima "odgovorio" navijačima koji ga kritikuju zbog loših partija

Sramna proslava gola Harija Megvajera: Legenda Mančester junajteda isprozivala sadašnjeg kapitena ekipe sa Old Traforda (VIDEO)
Tan2021-11-12_21516189_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Savršeno veče Engleza i briljantnu pobedu nad Albanijom od 5:0, koja im je gotovo obezbedila direktan plasman na Svetsko prvenstvo, pokvario je strelac prvog gola Hari Megvajer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roy Keane (@officialkeane16)

 

Kapiten Mančester junajteda, koji je često na udaru kritika zbog loših partija, gestikulirao je prema navijačima stavljajući ruke na uši " da ih bolje čuje", a to je mnogo zasmetalo legendi kluba sa Old Traforda.

 

 

Nosio je čuveni Irac Roj Kin 12 godina dres Crvenih đavola, ostavio dubok trag u klubu, a sada je žestoko isprozivao Megvajera zbog načina na koji je proslavio gol.

 

 

- Kada igrač da gol on stavi ruke na uši kako bi zapušio usta kritičarima, ali ja mislim da je to ponižavajuće. Ovo je sramota za Mančester junajted - rekao je Kin u studiju ITV tokom prenosa, pa dodao:

- Zar misli da će jednim golom da ućutka kritičare? Zaista sramotno!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike