Srbija i samo Srbija, ne mislimo ni na šta drugo: Bruno Fernandeš maksimalno fokusiran na meč sa Orlovima

12.11.2021

16:55

0

Autor: 24sedam

As Mančester junajteda, kao i sve njegove kolege iz reprezentacije, spremaju se da pobedom nad Orlovima izbore plasman na Svetsko prvenstvo

Srbija i samo Srbija, ne mislimo ni na šta drugo: Bruno Fernandeš maksimalno fokusiran na meč sa Orlovima
Tan2021-11-11_205652807_0 - Copyright AP Photo/Peter Morrison

Nedelja je dan odluke o direktnom putniku na Svetsko prvenstvo u kvalifikacionoj grupi A.

Stadion La Luž, grad Lisabon, početak u 20.45. Na centru Italijan Danijele Orsato. Na jednoj strani domaći fudbaleri Portugala na drugoj gosti iz Srbije. Pa nek pobedi bolji.

A bolji bi da budu Portugalci. Toliko to žele da ne razmišljaju ni o čemu drugom do utakmice sa izabranicima Dragana Stojkovića.

Kiksnuli su u duelu sa Republikom Irskom, odigrali bezbolnih 0:0,, i zbog toga su nezadovoljni. Nisu dobili injekciju samopouzdanja pred najvažniju utakmicu.

Fudbaler Mančester junajteda i jedan od najboljih igrača Portugala Bruno Fernandeš jasno poručuje da u prošlost ne gleda.

- Nije to bio rezultat kom smo se nadali, ali sada je vreme da mislimo samo na nedeljnu utakmicu sa Srbijom. To će biti pravi kraj kvalifikacija i ostvarenje cilja da se plasiramo na Mundijal - poručio je Fernandeš.

Pred poslednje kolo kvalifkacija Portugal i Srbija imaju isti broj bodova, ali su naši fudbaleri slabiji po gol razlici, pa u nedelju moraju na pobedu u Lisabon.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike