Fokusiran samo na posao: Piksija ne sekira što Srbija nema navijače!

11.11.2021

19:59

0

Autor: 24sedam

Nikome nije jasno šta se dešava sa podrškom "orlovima"

Fokusiran samo na posao: Piksija ne sekira što Srbija nema navijače!
piksi - Copyright MN Press

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi zahvalio se malobrojnim navijačima na stadionu "Rajko Mitić" koji su došli da isprate "orlove" u Lisabon i njihovu pobedu nad ekipom Katara rezultatom 4:0.

- Utakmica večeras je bila upravo onakva kakvu smo očekivali. Po dogovoru smo odigrali vrlo strpljivo. To što smo postigli jedan gol me nije nateralo da menjam, ranije smo napravili planove. Oni su bili baš onakvi kakve ste videli. Rezultat večeras nije bio prioritet, to sam rekao i igračima na sastanku.

Strateg "orlova" priznaje da ga je obradovao gol Luke Jovića.

- Raduje me svaki gol, igračima poput njega potrebni su golovi zbog samopouzdanja. Malo igra u Realu, pa ovo znači i njemu i nama - rekao je Piksi i osvrnuo se na prazne tribine najvećeg stadiona:

- Ne obazirem se na spoljne fakore, fokusiran sam na svoj posao i mislim da ga odgovorno radim. Bilo bi lepše da je bilo više ljudi na tribinama, a hteo bih da se zahvalim onima koji su došli da podrže reprezentaciju.

Piksi je ostao zakopčan do grla pričajući o timu za Lisabon i onom koji je dobio Katar sa ubedljivih 4:0:

- Generalno ova utakmica dobro dolazi pred tu najvažniju utakmicu kvalifikacija. Sve ovo što ste videli, to je ono što smo želeli. Minutaža koju je svako od igrača dobio iskoristio je i doprineo je rezultatu naše selekcije. Rezultat je isti kao u Debrecinu, pa je to realan odnos snaga u našu korist.

Najvljeno je da će cela ekipa ispratiti duel Portugalaca i Iraca u Dablinu:

- Da, gledaćemo večeras, šta bismo drugo radili.  Biće to lepa utakmica. Nema tajni između nas i Portugala. Za Srbiju je važno da gleda samo sebe. Velika je važnost te utakmice u nedelju, daćemo sve od sebe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike