Težak udarac za "orlove"! Piksi ne može da računa na Nastasića u Lisabonu

11.11.2021

18:58

0

Defanzivac Fjorentine se zbog povrede morao povući iz tima

Težak udarac za "orlove"! Piksi ne može da računa na Nastasića u Lisabonu
Copyright Matija Nastasić, MN Press

Izgledalo je sve idilično! Pobeda nad Katarom, niko povređen na utakmici, ali na klupi je već postojao veliki problem. matija Nastasić zbvog povrede mišića lista neće biti u timu za utakmicu u nedelju protiv Portugala.

- Nastasić je povredio list, danas je bio na snimanju i utvrđeno je da ne može da izdrži napore za ovu utakmicu. Sutra se vraća za Firencu - rekao je Dragan Stojković Piksi.

Pre Nastasića otpali su Filip Đuričić i Darko Lazović, tako da će selektor morati da pronađe alternativu iskusnom štoperu pored dileme ko će umesto desnog spoljneg italijanske Verone zauzeti mesto uz desnu aut liniju.

Piksiju na raspolaganju stoji Miloš Veljković koji bi tako zaigrao kao centralni defanzivac između Nikole Milenkovića i Strahinje Pavlovića. U obzir, naravno, dolazi i Stefan Mitrović, iako je odigrao celu utakmicu protiv Katara, dok je teško proceniti koga selektor vidi na desnoj strani ako se na osnovu minutaže Nemanje Radonjića izvodi zaključak da nije u kombinaciji za duel sa Portugalcima.

Piksi tvrdi da zna ko će mu igrati u nedelju:

- Ja tim za sledeću utakmicu, protiv Portugala, znam. Tu nemam nikakvih dilema. Ipak, treba sačekati i nedelju pošto se dešavaju neke stvaru. Neće biti u stroju ni Nastasić, njegov list ne može da izdrži ove napore. On se sutra vraća u Firencu. Sačekajte nedelju da vidimo zdravstveni bilten - rekao je Piksi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike