Ronaldo je Mančesteru što i Džordan Čikagu: Menadžer Junajteda nahvalio Portugalca (VIDEO)

03.11.2021

07:45

0

Autor: 24sedam

Dvostruki strelac Kristijano doneo veliki bod "crvenim đavolima" u duelu Lige šampiona sa Atalantom

Ronaldo je Mančesteru što i Džordan Čikagu: Menadžer Junajteda nahvalio Portugalca (VIDEO)
Džordan Ronaldo (1) - Copyright Profimedia/Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Živ je Mančester junajted. Možda je na "aparatima", ali je živ. Zahvaljujući Kristijanu Ronaldu!

Još jedna vanserijska partija slavnog Portugalca i dva gola za remi na gostovanju Atalanti. Remi koji je Junajted ostavio na deobi prvog mesta grupe F u Ligi šampiona. Remi koji i dalje čuva nadu da klub sa Old Traforda može da prođe u narednu fazu takmičenja.

Gol za bod i izjednačenje Ronaldo je postigao u poslednjim trenucima susreta, u onom periodu u kom samo sudija zna koliko ima do kraja. Neki će reći da je šutnuo iz očaja, iz besa, iz frustracije... Ali šutnuo je.

 On je šutnuo, niko drugi to nije uradio. Šutnuo je Kristijano Ronaldo. Milimetarski precizno, taman koliko da golman domaćeg tima ne može da dohvati lopta, a da ona pronađe put do mreže.

Šutnuo je. Pogodio je. Doneo je veeeeliki bod svom timu. Svi su to prepoznali, pa i menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer, koji verovatno obavlja tu funkciju samo zato što u timu ima takvog igrača.

Tanjug/AP Photo/Rui Vieira
 

- Kristijano je za nas ono što je Majkl Džordan bio za Čikago Bulse. Niko ne može da dovede u pitanje karakter takvih igrača. Oni jednostavno ne odustaju, bez obzira na sve - rekao je Norvežanin.

Donekle ćemo se složiti sa Solskjerom u poređenju Ronalda i Džordana. Ali da bi između njih dvojica mogao da stoji znak jednakosti potrebno je da Kristijano Junajtedu donese titule, kako je to Majkl radio za Bulse. U ovom trenutku, to zaista ne izgleda kao realnost.

Kristijano Ronaldo je najbolji strelac Mančester junajteda u ovoj sezoni. Postigao je devet golova na 11 utakmica, od čega je pet dao na četiri meča Lige šampiona.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Maestralan učinak, samo nedovoljan za trofeje, čini nam se. Na kraju krajeva, ni Džordan nije igrao sam za Bulse. A i trener mu je bio poprilično kvalitetniji od Ronaldovog.

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=fGCznEqr8O8

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike