Poznati agent Vadim Vasiljev na TV Arena sport otkrio da je došao po igrača u Srbiju: Mbape, Marsijal, Mendi, pa Kovačević (VIDEO)

06.11.2021

13:36

0

Mladi as Čukaričkog mogao bi da postane velika fudbalska zvezda

Poznati agent Vadim Vasiljev na TV Arena sport otkrio da je došao po igrača u Srbiju: Mbape, Marsijal, Mendi, pa Kovačević (VIDEO)
vadim vasiljev - Copyright TV Arena sport

Vadim Vasiljev, izvršni direktor VV Consulting agencije i bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Monako bio je gost TV Arena sport u emisiji ''Kao nekada''.

Vasiljev je izrazio zadovoljstvo što je u Beogradu i naglasio tradicionalne prijateljske rusko-srpske odnose koji su poznati kroz istoriju dva naroda.

MN Press
 

- Ovde sam poslovno, Srbija je zemlja fudbala i talenata i došao sam da potpišem ugovor sa fudbalerom Čukaričkog Bojanom Kovačevićem. On je mlad i talentovan igrač koji ima prostora za napredak i vrlo je interesantan. Upoznao sam se sa sportskim direktorom Čukaričkog, velikim profesionalcem i nadam se da ćemo nastaviti saradnju.

Poznati fudbalski agent je kao prvi operativac Monaka posredovao u praktično svim velikim transferima Kneževa u poslednjih nekoliko godina: Mbape, Džejms Rodrigez, Lemar, Marsijal, Mendi... Izdvaja se transfer Kolumbijca Rodrigeza, pre svega zbog tajminga jer je došao nakon Mundijala u Brazilu 2014. godine.

 

 

- Dobar tajming je ključan kod realizacije svakog transfera. Rodrigez je imao dobru sezonu, ali ne vrhunsku. Imao je i uspona i padova, nismo tada imali ponude ali je Svetsko prvenstvo sve promenilo jer je bio sjajan. Ušli smo u pregovore sa Real Madridom i Florentinom Perezom sa kojim sam u odličnim odnosima, poštujemo se, korektan je i dobar čovek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike