Srpkinja odvela igrača iz Totenhema u Viljareal: Lepa Elena "oslobodila" Ojera 15 minuta pre kraja prelaznog roka

06.10.2021

13:53

0

Devojka iz Monte Karla, naše gore list, završava velike fudbalske transfere

Srpkinja odvela igrača iz Totenhema u Viljareal: Lepa Elena "oslobodila" Ojera 15 minuta pre kraja prelaznog roka
190791_elena_orig - Copyright Instagram

Prelazni rok u većem delu Evrope zaključen je u ponoć pred 1. septembar, ali za retke slobodne agente vrata fudbalskog tržišta ostaju stalno otvorena dok ne pronađu novi klub.

Poslednja bomba odjeknula je sa obale Mediteranskog mora, gde jd odseo Serž Orije, doskorašnji fudbaler Totenhema i nova uzdanica španskog Viljareala. Zasluge za transfer pripadaju Srpkinji Eleni Avramović i agenciji VV Consulting iz Monaka, kojom rukovodi Rus Vadim Vasiljev, nekadašnji prvi saradnik Dimitrija Ribolovljeva, ruskog multimilionera i vlasnika Monaka.

Đoan Laporta, Elena Avramović/Privatna arhiva
 

- Bilo je veoma zanimljivo i dinamično tokom celog prelaznog roka, a posebno u slučaju Orijea, jer smo morali da raskinemo ugovor koji je imao sa Totenhemom. Uspeli smo u tome 31. avgusta, 15 minuta pre ponoći, tako da je sada kao slobodan igrač pojačao Viljareal. Svi smo srećni zbog pregovora koji su završeni dogovorom, naravno, najviše sam igrač koji će dobiti priliku da se dokaže u ligi kao što je španska. Sledi nam novi krug razgovora sa klubovima. Juče smo posetili Barselonu, danas smo bili u Espanjolu, pa onda odlazimo u Francusku, u Monpelje i Marsej - priča za 24sedam Elena Avramović.

Zastupnici bivšeg fudbalera Crvene zvezde Damijena Le Taleka, koga su odveli u atinski AEK kod Vladana Milojevića, još nisu poslovali sa najvećim srpskim klubovima:

- To ostaje za neki drugi prelazni rok, ali srećna sam što mi se ukazala prilika da zajedno sa ocem budem na stadionu Crvene zvezde i da navijamo za naš klub protiv portugalske Brage. Bio je to jako emotivan trenutak za mene.

Ako bi po nečemu morala da izdvoji jedan od preko deset transfera ovog leta, onda je to prelazak Sualiha Mejtea iz Milana u Benfiku.

 - Završni pregovori i sklapanje ugovora u transferu Mejtea trajali su sedam dana. Mnogo sam naučila u tom periodu i celo iskustvo mi je pomoglo sada kod prelaska Orijea u Viljareal. Zadovoljni smo svi kako se razvijamo kao agencija, rastemo kako u Francuskoj, tako i u Evropi, a to je trend koji smo želeli da imamo ovog leta - zaključila je Elena Avramović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike