„Pukla“ ekskluziva koja će podići Minhen na noge! Real sprema novi udar na Bajernov igrački kadar!

05.11.2021

20:20

0

Autor: 24sedam

Izgleda da je Florentino Perez baš rešio da napravi nove galaktikose

„Pukla“ ekskluziva koja će podići Minhen na noge! Real sprema novi udar na Bajernov igrački kadar!
profimedia-0609938739 - Copyright Profimedia

Novi galaktikosi su prvo bili lep san belog dela Madrida, ali kako vreme prolazi izgleda da najave prvog čoveka Reala Florentina Pereza nisu samo mrtvo slovo na papiru.

O dolasku Kilijana Mbapea sve je rečeno i čeka se samo januar kako bi već viđen transfer bio i ozvaničen, za angažovanje Erlinga Halanda, navodno, već postoji tajni pakt, a, prema dostupnim informacijama, jedino „visi“ dogovor sa Polom Pogbom.

Kao i svaki veliki klub, Real ne sedi skrštenih ruku. U kancelarijama na „Santijago Bernabeuu“ pomno osluškuju dešavanja na tržištu, a prema informacijama portala „DefensaCentral“, „kraljevski klub“ se sprema da na leto aktivira još jednu transfer bombu iz minhenskog Bajerna.

Davidu Alabi bi, navodno, za nekoliko meseci mogao da se pridruži Kingsli Koman. Francuskom fudbaleru ugovor sa „bavarcima“ ističe u 2023. godine i prema nekim glasinama u ovom trenutku ne razmišlja o tome da ga produži.

Zbog toga bi, ukoliko se do leta nešto ne promeni, čelnici Bajerna vrlo verovatno razmislili o prodaji sjanog ofanzivca, kako im se ne bi ponovio „slučaj Alaba“, koji je na „Bernabeu“ stigao bez obeštećenja.

Nema dileme da se minhenski velikan neće tek tako predati i da će uraditi sve što je u njihovoj moći da produži saradnju s Komanom, a ukoliko u tome ne uspeju, Real će pokušati da ga angažuje za sumu između 25 i 35 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike