Hrani kuče da te ujede: Alabine reči bole sve u Bajernu

02.11.2021

08:20

0

Autor: 24sedam

Austrijski fudbaler tvrdi da je njegov sadašnji klub, madridski Real mnogo veći od giganta iz Minhena

Hrani kuče da te ujede: Alabine reči bole sve u Bajernu
Tan2021-10-24_16563467_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Trenutno je jedan od najboljih defanzivaca na svetu, u to nema nikakve sumnje. I ne samo trenutno, traje ta njegova "dominacija" već neko vreme.

David Alaba, austrijski fudbaler, trenutno član madridskog Reala, igrač koji je "odrastao" u Bajernu iz Minhena. Igrač, koji će baš kao u staroj poslovici "hrani kuče da te ujede", povrediti sve u bivšem klubu.

David Alaba, fudbaler koji je 13 sezona proveo na Alijanc arena i osvojio 26 trofeja. Fudbaler koji sada tvrdi da gigant iz Minhena kaska za Madriđanima.

- Od prvog dana ovde uočavam posebnu auru i atmosferu u klubu. Učim istoriju kluba, čak i kada se udaljim od trening baze ili iz grada - impresioniran je Realom Alaba, koji ipak malo ublažava svoje "potcenjivanje" Bajerna:

- Oba kluba su simbol uspeha. Bajern je jedan od najvećih na svetu, baš kao i Real. Nisu različiti kao jedinke, ali ovde u Madridu, bez želje da se ovo shvati kao nepoštovanje prema Bajernu, je sve za jedan stepenik na višem niovu.

David Alaba standardan je u Realu, odigrao je 13 od 14 utakmica ove sezone, a samo su Tibo Kurtoa i Eder Militao na terenu proveli više vremena od njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike