Katai priželjkuje navijački vetar u leđa za overu evropskog proleća: Pokazaćemo za koji se grb borimo

02.11.2021

15:34

0

Zvezdin „Magiko“ očekuje značajnu podršku s tribina protiv Midtjilanda

Katai priželjkuje navijački vetar u leđa za overu evropskog proleća: Pokazaćemo za koji se grb borimo
20210919mmKatai07 - Copyright MN Press

Neće biti lako, Midtjiland je ozbiljna ekipa, pokazali su to u prvom meču, izjavio je vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.


Crveno-beli će u četvrtak od 21 sat dočekati Midtjiland u 4. kolu grupne faze Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić", a Katai je istakao da veruje u tim i podršku sa tribina.

- Očekuje nas veoma važan meč u četvrtak. Zbog toga će nam posebno biti potrebna podrška navijača koji su nas godinama unazad bodrili i učestvovali u svim našim uspesima. Ovo je veoma bitan trenutak u sezoni, imamo priliku da obezbedimo evropsko proleće na svom terenu, a huk navijača sa tribina će biti naš dvanaesti igrač. Bitno je da ih bude što više kako bismo zajedno ostvarili još jedan veliki rezultat - rekao je Katai za klupski sajt.

Radi se o izuzetno kvalitetnoj i talentovanoj ekipi, koja je prošle godine igrala i u najeltnijem evropskom takmičenju, to dovoljno govori o njima, ističe Katai.

- U meč ćemo ući kao da je početak grupne faze, ne kalkulišemo, igraćemo našu igru i uz takav pristup i podršku zvezdaša verujem stići do zacrtanog cilja - istakao je Katai i osvrnuo se i na kvalitet ekipe Midtjilanda.

- Vlasnik Danaca takođe se nalazi na čelu engleskog kluba Brentforda. Veoma su opasna ekipa, imali smo priliku da ispratimo utakmicu koju su odigrali protiv Brage i da vidimo koliko je bilo teško portugalskom klubu da preokrene meč. To je još jedan razlog zbog kog očekujem da će naši navijači doći na stadion.

Istakao je Katai da su se crveno-beli dobro pripremili za meč koji može mnogo toga da im donese.

- Svesni smo da imamo velike šanse da prezimimo u Evropi i učinićemo sve da to ostvarimo što pre. Značiće nam što su se mnogi igrači vratili na teren, igraćemo našu igru, potruditi se da ispunimo sve zahteve šefa stručnog štaba Dejana Stankovića i da na kraju slavimo u našoj kući. Pokazaćemo za koji se grb borimo i zašto je Crvena zvezda klub koji je toliko cenjen u evropskim okvirima - zaključio je Katai.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike