Neshvatljivo! U Zvezdi su vakcinisana samo dvojica (2) igrača!? Šokantne vesti stižu iz Ljutice Bogdana

29.10.2021

10:17

1

Autor: 24sedam

Da li je moguće da su ovoliko neodgovorni?!

Neshvatljivo! U Zvezdi su vakcinisana samo dvojica (2) igrača!? Šokantne vesti stižu iz Ljutice Bogdana
czv - Copyright MN Press

Crvena zvezda je u sredu šokantno poražena od Radnika u Surdulici, što je izazvalo gnev navijača, ali i neobično oštru reakciju uprave.

Sportski direktor četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije, obično smireni i uzdržani Mitar Mrkela, kazao je da ga je sramota nastupa njegovog tima, a tom prilikom je otkrio i jedan zaista neobičan podatak. On je rekao da mora da se menja mnogo stvari, među kojima i način života igrača.

- Tu mislim i na način života i na vakcinaciju koju naši igrači uporno odbijaju, a redom su se porazboljevali. U ključnim utakmicama trener Stanković nije mogao da računa na njih u ovako zgusnutom rasporedu, a u Bundesligi je vakcinisano 85 odsto fudbalera – rekao je Mrkela u četvrtak.

On nikoga nije imenovao, ali beogradski mediji pišu o tome kakva je situacija sa vakcinama. Iako se izveštaji razliku, situacija je svakako katastrofalna, nijedna druga reč ne oslikava to.

Obično dobro obavešteni "insajderski" mediji u Zvezdi navode da je vakcinisano između dvojice (2) i četvorice (4) igrača!

Svakako skandalozno mali broj. Mozzartsport piše da su vakcinu primila četvorica fudbalera: Seku Sanogo, Filipo Falko, Milan Gajić i Aleksandar Dragović.

Trener Dejan Stanković primio je i treću dozu.

Ipak, Telegraf i Kurir navode da su vakcinu primila samo dvojica igrača! To su Aleksandar Dragović i Filipo Falko.

Za Dragovića znamo da je primio vakcinu još pre Evropskog prvenstva, gde je igrao za Austriju, što je bio uslov za nastup. I ta dva izvora navode da je Stanković primio tri doze.

Ovakva neshvatljiva neodgovornost dovela je do toga da Stanković često ostaje bez ključnih igrača.

Trener tako u različitim utakmicama nije mogao da računa na Milana Borjana, Aleksandra Kataija, Milana Pavkova, Gelora Kangu, Marka Gobeljića, Radovana Pankova, Mirka ivanića, Rišaira Živkovića...

Kad je korona tako ušla u svlačionicu, nju su "zakačili" i Falko i Dragović, koji su vakcinisani, ali koji su je lakše podneli i lakše se vratili u stroj.

Sad se ostaje da vidi da li će Zvezda izvršiti pritisak, ili će možda kažnjavati igrače koji neće da se vakcinišu, iako se zna da oni posećuju žurke ili ih prave i tako stavljaju sebe i druge u rizik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike