Vetar u leđa: Zvezda juri proleće u Evropi, a navijači su dobili poziv koji se ne odbija

01.11.2021

14:47

0

Autor: 24sedam

Utakmica je zakazana za četvrtak, početak je u 21 čas

Vetar u leđa: Zvezda juri proleće u Evropi, a navijači su dobili poziv koji se ne odbija
20211016ivKolubaraZvezda27 - Copyright MN Press

Posle poraza u Surdulici, od Radnika, u Crvenoj zvezdi je "upaljen alarm", ali je jučerašnja pobeda u Kragujevcu donela dozu zadovoljstva. Ekipa Dejana Stankovića je na "Čika Dači", protiv Radničkog 1923 imala podršku navijača, kojima se zahvalio Aleksandar Dragović.

- Posle prvenstvene utakmice u kojoj smo se vratili na pobednički kolosek moram da istaknem veliku podršku navijača, koji su prepoznali trenutak, ispunili našu tribinu u Kragujevcu i pokazali da je ljubav prema Crvenoj zvezdi iznad svega. Upravo ta činjenica je nešto što ovaj klub čini onim što jeste, a bezbroj puta sam rekao da sam zbog njih i obukao crveno-beli dres.

Pružili su nam vetar u leđa kada je to bilo najpotrebnije, navijali tokom čitavih devedeset minuta, a mi smo im vratili pobedom, koja je verujem samo jedna u nizu onih koje ćemo ostvariti u narednom periodu. Prvenstvo je dugo, a mi ćemo učiniti sve da ih obradujemo i da na kraju sezone svi zajedno slavimo - rekao je Dragović.

MN Press
 

Crveno-bele već u četvrtak od 21 čas očekuje meč 4. kola grupne faze Lige Evrope u kojem će odmeriti snage sa danskim Midtjilandom na stadionu "Rajko Mitić".

Reprezentativac Austrije i novajlija koji je pokazao da vredi svakog evra koji je uložen u njega još jednom je pozvao navijače.

- Raspored je izuzetno gust, za nekoliko dana nas očekuje jako bitna evropska utakmica. Jasno je da će podrška navijača i na tom meču biti od velike važnosti. Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom meču i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak. Utakmica protiv Midtjilanda može mnogo toga da nam donese i da nas dovede na korak od zacrtanog cilja koji smo postavili na početku sezone, a to je evropsko proleće.

U Danskoj je bilo nerešeno, imali smo i vođstvo i pored velikih kadrovskih problema, sada smo kompletniji i verujem da ćemo i ovog puta ispoštovati tradiciju, kako bi Marakana ostala neosvojiva tvrđava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede - zaključio je Dragović.

Posle okršaja sa Dancima sledi utakmica Superlige sa ekipom Vojvodine, a zatim i pauza zbog obaveza reprezentacija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike