Idite kući i pozdravite se sa svojima: Aktivirani svi alarmi u Juventusu, fudbaleri u karantinu!

01.11.2021

11:43

0

Autor: 24sedam

Minus od 16 bodova u odnosu na lidera i deveto mesto na tabeli Serije A, situacija na koju niko u Staroj dami nije navikao

Idite kući i pozdravite se sa svojima: Aktivirani svi alarmi u Juventusu, fudbaleri u karantinu!
Tan2021-10-30_185049991_0 - Copyright Tanjug/Paola Garbuio/LaPreše via AP

Italijanski fudbalski gigant Juventus nalazi se u velikoj krizi, pa iako su mnogi spremni da kažu kako je za sve kriv trener Masimilijano Alegri, uprava kluba veruje da će ih upravo on izvući iz problema.

Budući da su devet na tabeli, te da imaju 16 bodova manje od lidera Milana, svima je jasno da od titule nema ništa, pa vremena za izlazak iz krize ima sasvim dovoljno.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Prve korake Alegri je već povukao kako javljaju mediji. Poslao je poruku svojim fudbalerima da iskoriste današnji dan pozdrave se sa svojim najmilijima jer ih nakon sutrašnje utakmice u Ligi šampiona čeka karantin.

Bar sedam dana, a i više ukoliko bude potrebno, fudbaleri Stare dame, radiće u svom trening kampu, poručio im je menadžer.

- Šta go da kažemo sad je besmisleno. U lošoj smo situaciji i moramo da prihvatimo da smo tim za sredinu tabele. Iz svega se možemo izvući uz veću posvećenost i kvalitet. I izvući ćemo se! Nema ništa od samosažaljevanja, to nam neće pomoći - rekao je Alegri za DAZN, pa dodao:

Tanjug/Paola Garbuio/LaPreše via AP
 

- To što smo obukli dres Juventusa ne garantuje da ćemo pobeđivati timove iz sredine tabele. Svaki poen moramo da zaradimo, a to možemo samo pravim stavom. Kada mislimo da ćemo pobediti zato što smo od nekog bolji, a nismo, tu je naša greška. Moramo biti realni.

Očigledno je da u u Juventusu popaljeni svi signali za uzbunu, a hoće li "šok-terapija" u vidu karantina doneti rezultati veoma brzo ćemo saznati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike