"El otkaziko" uzeo svoj danak: Totenhem se rastao od Portugalca posle brodoloma protiv Junajteda

01.11.2021

10:08

0

Nuno više nije trener londonskih "pevaca"

"El otkaziko" uzeo svoj danak: Totenhem se rastao od Portugalca posle brodoloma protiv Junajteda
nuno - Copyright Profimedia

Totenhem je danas otpustio Nuna Espirito Santa i njegove saradnike, jer je poraz od Mančester junajteda 0:3 bila kap koja prelila čašu njihovog strpljenja.

Totenhem je objavio saopštenje u kojem je obznanio navijačima raskid saradnje sa portugalskim stručnjakom.

Nuno je ovog leta postavljen umesto zemljaka Žozea Murinja, sa idejom da od njega dobiju igru kakvu je uspeo da stvori sa Volvsima. Ispalo je, međutim, da Portugalcu nije savim "legla" ekipa, a ni njegovi zahtevi nisu bili po volji igračima što je sve rezultiralo osmim mestom na tabeli Premijer lige, uz pet pobeda i isto toliko poraza. Uz sve to, "pevci" su treći u Ligi konferencija u grpi sa Renom i AZ.

 

 

- U prilici smo da objavimo da su Nuno Espirito Santo i njegovi treneri Ijan Katro, Rui Barbosa i Antonio Dijas razrešeni svojih funkcija - navodi se u saopštenju.

- Znam koliko su Nuno i njegov stručni štab želeli da uspeju i žalim što smo morali da donesemo ovu odluku. Nuno je pravi gospodin i uvek će biti dobrodošao ovde, želim da se zahvalim njemu i njegovom stručnom štabu. Želim im sve najbolje u budućnosti“.- rekao je Fabio Paratići, generalni direktor Totenhema.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike