Mesi se vraća, Katalonci u transu: Oduvek želim da pomognem Barseloni, iako lažu i povređuju me!

01.11.2021

09:47

0

Autor: 24sedam

Argentinac ogorčen pričama koje stižu od predsednika katalonskog giganta, ali ga to nije poljulalo u nameri da ponovo bude deo priče kluba sa Nou Kampa

Mesi se vraća, Katalonci u transu: Oduvek želim da pomognem Barseloni, iako lažu i povređuju me!
Copyright Tanjug/AP/ Photo/Bernat Armangue

Prvi čovek Barselone Đoan Laporta nikako nije omiljen među navijačima, a posle najnovije priče Lionela Mesija, tek će ga mrzeti.

Nedavno je Laporta odlučio da progovori od Mesijevom odlasku, "ujeo je mnoge za dušu" tim izjavama, a sada je da kaže nešto na tu temu odlučio i sam Mesi.

- Neću o detaljima, hoću da sačuvam uspomenu na Mesija takvu kakva je. Nadao sam se da će Mesi u poslednjem trenutku reći da će igrati besplatno. To bi me jako obradovalo, a razumem i da bi liga prihvatila, ali ne možemo tako nešto tražiti od igrača njegovog kalibra. To sam pomislio jer ga poznajem, došao je u prvi tim u mom mandatu, mnogo sam pomogao njegovoj porodici. Znao je da bi mu to bilo uzvraćeno kad se ekonomija oporavi - ispričao je prvi čovek Barse, a onda je stigao odgovor legende kluba sa Nou Kampa.

 

 

- Niko iz Barselone me nije pitao da igram za džabe, pristao sam na sniženje primanja od 50 odsto i bio sam voljan da još više pomognem klube. To što priča predsednik Laporta me vređa, nisam to zaslužio - rekao je Mesi, a onda dodatno uzburkao fudbalsku javnost, a posebno "kupio" navijače Barselone:

 

 

- Uvek sam govorio da ću biti srećan ako mogu da pomognem klubu. Voleo bih da u jednom trenutku budem tehnički direktor. Ne znam hoće li to biti u Barseloni ili ne, ali ako se ukaže prilika voleo bih da ponovo doprinesem klubu svime što imam. Ja volim ovaj klub i želim da nastavi da raste i izraste među najbolje na svetu!

Laporta je rekao svoje, sada se oglasio i Mesi. Nema sumnje da će svi kojima je Barselona pri srcu stati uz argentinskog fudbalera, a da li će legendarni Argentinac zaista pronaći put nazad do Nou Kampa saznaćemo u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike