Haos u Brazilu, huligani gazili i lomili sve pred sobom, stradao i VAR: Fudbaleri pobegli u svlačionicu od pomahnitale rulje (VIDEO)

01.11.2021

09:08

0

Autor: 24sedam

Scene nasilja i bezumlja stigle sa utakmice Gremija i Palmeirasa

Haos u Brazilu, huligani gazili i lomili sve pred sobom, stradao i VAR: Fudbaleri pobegli u svlačionicu od pomahnitale rulje (VIDEO)
gremio 2 - Copyright printscreen

Duel dva slavna brazilska kluba Gremija i Palmeirasa bio je baš onako fudbalski, ali je ostao u senci haosa koji su napravili huligani.

Izgubio je Gremio sa 3:1, a susret je obilovao odlukama VAR tehnologije, koje se nisu svidele pristalicama domaćeg tima. Istini za volju, sve odluke VAR bile su protiv Gremija.

 

 

Palmeirasu je data šansa da izjednači iz penala (iskoristili su je) baš posle signala iz VAR sobe, a Gremiju je poništen gol u 86. minutu.

 

 

Poslednji zvižduk sudije bio je znak da pomahnitala rulja huligana koji podržavaju Gremio utrči na teren i počne da lomi sve pred sobom.

printscreen
 
printscreen
 

Uništena je kompletna VAR tehnologija, a fudbaleri su spas pronašli begom u svlačionice i tunel stadiona.

Intervenisala je policija, rasterala sve okupljene na terenu, pa je sve završeno bez tragičnijih posledica.

Kolika je šteta i kako će počinioci biti kažnjeni za sada nije poznato. Ono štose zna je da su svom Gremiju samo učinili medveđu uslugu i ostavili ga na cedilu u borbi za opstanak, koji nimalo nije izvestan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike