FSS odredio kada će biti izbori za novog predsednika! Prvo da odemo na Mundijal, pa ćemo onda o drugim temama

31.10.2021

11:40

0

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo važne odluke

FSS odredio kada će biti izbori za novog predsednika! Prvo da odemo na Mundijal, pa ćemo onda o drugim temama
SRB_vs_AZE--025 - Copyright MN Press

Uz prisustvo počasnog predsednika Tomislava Karadžića, selektora Dragana Stojkovića i direktora naše reprezentacije Stevana Stojanovića, održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

fss.rs
 

Kako je saopšteno na sajtu FSS doneto je nekoliko važnih odluka, a izdvojene su sledeće.

"Jednoglasno je utvrđen predlog  Statuta Fudbalskog saveza Srbije o čijem usvajanju će odlučivati delegati Skupštine Fudbalsko saveza Srbije koja će biti održana 29. novembra. Formirana je nova Medicinska komisija FSS: predsednik prof. dr Nebojša Tasić, potpredsednik dr Dejan Aleksandrić, članovi prof. dr Svetozar Putnik, doc. dr Boško Milev i ass. dr Aleksandar Davidović", stoji u saopštenju FSS.

Prema pisanju Novosti, istog dana će otpočeti i izborna procedura na svim nivoima, uključujući i izbore za mesto predsednika FSS. Očekuje se da nakon toga, naša Kuća fudbala dobije prvog čoveka, odnosno naslednika Slaviše Kokeze koji je ostavku podneo u martu ove godine. Od tada je na čelu Saveza VD predsednika Nenad Bjeković.

Stav ljudi u Fudbalskom savez Srbije je jasan. Sada je prioritet reprezentacija, odnonso kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Orlovi odlučujuću utakmicu igraju u Portugalu 14. novembra, a pobeda u tom duelu donela bi im direktan plasman na Mundijal naredne godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: FSS/Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike