Srpski bokseri zovu u Arenu: Besplatan ulaz sve do finala, hajde da ih nosimo do medalja!

31.10.2021

10:29

0

Autor: 24sedam

Sjajna odluka naših boraca i Bokserskog saveza Srbije

Srpski bokseri zovu u Arenu: Besplatan ulaz sve do finala, hajde da ih nosimo do medalja!
20211028npBabic27 - Copyright MN Press

Najveće boksersko takmičenje na svetu ovih dana se održava u Beogradu. Gledati plemenitu veštinu u punom sjaju pod krovom beogradske arene, prilika je kakva se ne dobija često.

Dosadašnji deo takmičenja pokazao je da su na Svetsko prvenstvo bokseri došli u veoma dobroj formi, viđene su neke naš, baš kvalitetne i uzbudljive borbe, a kako turnir bude odmicao i borbe će biti sve bolje i žešće.

Naši borci su oduševili sve u dosadašnjem delu Svetskog prvenstva. Čak i oni koji su gubili, pokazali su da imaju veliko srce, ali i da nisu "zalutali" u ring.

Bilo je, nažalost, i sudijskih nepravdi koje su naši borci osetili, ali su svi zaslužili veoma visoke ocene.

Možda je jedino što je nedostajalo da utisak bude savšren, brojnija podrška sa tribina. Shvatili su to i naši sjajni borci, pa uspeli da izdejstvuju veliku stvar.

- Većina boksera su deca radničke klase i odluka Bokserskog saveza Srbije omogućava onima koji žele uživo da ih gledaju i od srca navijaju, da besplatno uđu na kvalifikacione mečeve i svima nama budu dodatna važna podrška - izjavio je kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić.

Nema se šta čekati... Svi u Arenu da podržimo naše boksere, da ih poguramo do velikih ostvarenja, pa i do medalje na SP. Zašto da ne? Mogu oni to.

Priliku za navijanje i uživanje u veštinama naših i svetskih najboljih boksera imamo već od danas.

Upravo će kapiten u ring u popodnevnim časovima, dok će uveče naše dlanove i grla tražiti Semiz Aličić i Sadam Magomedov.

Idemo, nedeljni ručak, pa Arena. I onda tako do kraja Svetskog prvenstva. Srpskim borcima je pomoć potrebna, a nas sada i bukavlno ništa ne košta da im budemo vetar u leđa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike