Stigle loše vesti za Partizan! Grobari ovo nikako nisu hteli da čuju, dodatno oslabljeni u Belgiji

30.10.2021

08:08

0

Autor: 24sedam

Crno-beli ne mogu da urade baš ništa, novi udarac u Ligi konferencija

Stigle loše vesti za Partizan! Grobari ovo nikako nisu hteli da čuju, dodatno oslabljeni u Belgiji
fkpart-gent-36 - Copyright MN Press

Partizan je u prošlom kolu Lige konferencija izgubio kod kuće od Genta, a sledećeg četvrtka ide Belgijancima u goste u nastavku borbe za prvo mesto u grupi.

Ipak, crno-bele je sačekala jedna loša vest: U Belgiji će igrati bez svojih navijača. Takva odluka je doneta u skladu sa odlukom grada Genta, koja stupa na snagu u ponedeljak i koja zabranjuje gostujućim navijačima da dolaze na utakmice.

Razlog je dobro poznat: koronavirus. Broj slučajeva u Belgiji je u porastu, a Srbija je tamo na "crvenoj listi".

Ovako glasi saopštenje Partizana:

- U četvrtak, 4. novembra 2021. godine, FK Partizan u Belgiji igra utakmicu četvrtog kola UEFA Evropa Lige konferencija sa ekipom Genta.

Odlukom grada Genta od 1. novembra 2021. godine, nije moguće prisustvo navijača gostujućih timova, te samim tim ni navijača FK Partizan. Do ovakve odluke je došlo zbog porasta broja obolelih i hospitalizovanih građana usled virusa Kovid-19 u Evropi i Belgiji, kao i "crvene liste" na kojoj se naša zemlja trenutno nalazi. Napominjemo da prodaja karata državljanima Srbije nije moguća, kao i da će belgijska policija sankcionisati svaki pokušaj ulaska u zonu stadiona ili kupovine ulaznice od NN lica. FK Partizan, kao gostujući tim, mora poštovati sve postojeće donete odluke i odredbe domaćina, grada Genta – stoji u saopštenju.

Ovo je samo još jedan problem za crno-bele, koji će u Belgiji igrati bez trenera Aleksandra Stanojevića. On je u prošlom meču nepromišljeno dobio crveni karton zbog protesta posle utakmice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike