Ranjeni Čukarički stiže u Humsku barem po bod: Partizan je kandidat broj jedan za titulu, ali neće mu biti lako!

29.10.2021

14:33

0

Iskusni Asmir Kajević priželjkuje pozitivan rezultat za „brđane“

Ranjeni Čukarički stiže u Humsku barem po bod: Partizan je kandidat broj jedan za titulu, ali neće mu biti lako!
20201205npJojic05 - Copyright MN Press

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je da je Partizan apsolutni favorit u predstojećem meču u Superligi.


Partizan i Čukarički u nedelju od 18.30 sati na stadionu u Humskoj igraju u 15. kolu Superlige Srbije. Brđanji duel sa crno-belim dočekuju posle rane eliminacije u Kupu Srbije od Loznice (1:0).

- Nadam se da će nam upravo prethodna utakmica i taj rezultat biti smernica za duel sa Partizanom, videli smo da ne pobeđuje uvek favorit, da su u sportu iznenađenja moguća. Dugo sam u klubu, od 2016. godine, a Čukarički za sve to vreme nije slavio u Humskoj protiv Partizana. Jednom smo odigrali nerešeno, bilo je 0:0, taj meč sam upamtio po povredi našeg tadašnjeg napadača Ognjena Mudrinskog. I taj podatak da Čukarički nije slavio u gostima protiv Partizana od aprila 2016. godine dovoljno govori ko je favorit - rekao je Kajević za klupski sajt.

Crnogorski internacionalac ističe da će njegov tim učiniti sve da dođe do pozitivnog ishoda u Humskoj.

- Partizan je sada kandidat broj jedan za titulu, ali mi ne smemo i nećemo tražiti bilo kakav alibi. Iskreno, bio bih zadovoljan bodom, ali ako nam se ukaže šansa, pokušaćemo i da pobedimo velikog rivala. Crno-beli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje i tabela, savladali su sve osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima... Uz sve to, odlično igraju, posebno na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje adute. Neće ni njima biti lako - rekao je Kajević.

Rekorder po broju golova u dresu Čukaričkog u šampionatima Srbije posebno je istakao kvalitete ofanzivaca Partizana.

- Kad bih krenuo da izdvajam pojedince, to bi zaista potrajalo. Partizan ima odličan balans defanzive i ofanzive, ali ako već moram da ističem nekoga, tu su pre svega Rikardo, Natho, Pantić, Menig, Lazar Marković... - zaključio je Kajević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike