Ćavijev prvi zadatak: Oterati "svete krave" uz dužno poštovanje i rešiti se pojačanja koje niko nije razumeo

28.10.2021

13:16

0

Autor: 24sedam

"Svete krave" su problem u svakom pogledu - i sportskom i finansijskom

Ćavijev prvi zadatak: Oterati "svete krave" uz dužno poštovanje i rešiti se pojačanja koje niko nije razumeo
Đerard Pike - Copyright kkkk

Ronald Kuman je bivši u Barseloni, tim je dobio V.D.-a trenera dok se čeka Ćavi Ernandez, a španski mediji uveliko se bave klubom i njegovom budućnosti.

Kriza rezultata, igre, ali i finansija neće odneti samo Kumana. Španski mediji navode i da klub želi da se reši nekih igrača. Među njima su i "svete krave", trojka veterana koji ne pružaju očekivane partije, a skupo koštaju.

Španski Sport navodi da su to Đerar Pike, Serhio Buskets i Đordi Alba, igrači koji su kod Kumana bili nezamenjivi.

Barselona navodno zna da ovi veterani moraju da idu, ali su ogromni dugovi kluba to sprečili ovog leta, jer nije bilo para za pojačanja. Sada dolazi Ćavi i mora da reši ovaj problem, odnosno, mora da ih se reši uz maksimalno poštovanje.

Njihove plate su tolike da prodaja nije dolazila u obzir, jer nijedan klub ne misli da vrede toliko para, čak i bez obeštećenja. O tome koliko troše govori i činjenica da su i dalje problem, iako su pristali na smanjenja plate.

Ali, nisu oni jedini.

Barsa želi da se oslobodi i Luka de Jonga, koji je letos stigao iz Sevilje u poslednji čas. Niko nije razumeo taj transfer, ali je igrač imao podršku Kumana. Tu podršku nije ničim opravdao i sada mora da ide, već u januaru, jer kod Ćavija igrati neće.

Jedan igrač zvanično ne može da nastupa za tri kluba u sezoni, ali pošto za Sevilju nije ubeležio nijedan nastup, Barselona bi mogla da ga pošalje na pozajmicu. Bešiktaš je pokazao interesovanje, a Katalonci će se okrenuti nekom vrhunskom igraču.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike