Srbinov konkurent u timu izgubio volju za treniranjem: Španac zbog Sergeja i Sarija želi da ode iz Lacija

26.10.2021

14:12

0

Luis Alberto žrtva sistema trenera rimskog kluba

Srbinov konkurent u timu izgubio volju za treniranjem:  Španac zbog Sergeja i Sarija želi da ode iz Lacija
luis alberto - Copyright Printscreen/YouTube

Vezista Lacija Luis Alberto sve slabije trenira otkako je Mauricio Sari izašao u javnost sa svojim viđenjem tima u kome nema mesta i za njega i za Sergeja Milinković-Savića.

Italijanski stručnjak nije imao dileme pri takvom izboru. Srpski fudbaler je standardna, dok Španac sedi na klupi i takav stav trenera očigledno je uticao na njega da bude indolentan na treninzima.

Očekuje se da ovaj problem bude rešen u januaru i to tako što će bivši fudbaler Liverpula potražiti novi klub. Još letos je bilo reči da su za njega zainteresovani Milan i Inter, pa je čak i on pokazao interesovanje da zajedno sa Simoneom Inzagijem pojača "neroazure", ali se kasnije odustalo od tog transfera iz nepoznatog razloga.

Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP
 

 

Očigledno da je Lacio pogrešio kada ga je zadržao ovog leta, neznajući da će kasnija procena Sarija značajno uticati na njegovu cenu na tržištu. Predsednik Klaudio Lotito je letos tražio 40.000.000 evra, ali sada će morati da se zadovolji sa znatno manjim obeštećenjem.

Luis Alberto ima 29 godina, učenik je omladinske škole Sevilje, a igrao je za Barselonu B, Liverpul, Deportivo La Korunju i Malagu. Ugovor mu ističe 2025, a u Laciju je od 2016. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike