Inter je omiljena mušterija Sergeja, jubilarni gol Srbina overio veliki trijumf Lacija! (VIDEO)

16.10.2021

18:12

0

Autor: A. Š.

Milinković Savić postigao 50. gol za rimskog velikana

Inter je omiljena mušterija Sergeja, jubilarni gol Srbina overio veliki trijumf Lacija! (VIDEO)
Tan2021-10-16_20552826_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alešandra Tarantino

Inter je omiljena mušterija Sergeja Milinkovića Savića. Srbin kao da ima pik na italijanskog šampiona, kojem je u subotu uveče peti put zatresao mrežu i ujedno overio veliki trijumf Lacija – 3:1.

Stigao je italijanski šampion neporažen na „Olimpiko“ u osmom kolu Serije A i posle prvih 45 minuta delovalo je da će tako ostati i posle gostovanja u Rimu.

Hrvatski internacionalac Ivan Perišić postigao je gol iz penala u 12. minutu i doveo „neroazure“ u vođstvo, koje su izabranici Simonea Inzagija u drugom poluvremenu prokockali.

Nekadašnji učenici bivšeg italijanskog napadača u nastavku meča pokazali su da imaju karater za najveće domete u tekućoj sezoni, a preokret je započeo Ćiro Imobile, preciznim izvođenjem najstrože kazne u 64. minutu.

Rasplamsala se tada igra na kultnom rimskom stadionu, „varničilo“ je na sve strane u duelima, da bi Felipe Anderson u 81. minutu doneo ogromno slavlje plavom delu italijanske prestonice, koji je veliko slavlje počeo posle gola srpskog reprezentativca u prvom minutu nadoknade vremena, njegovim 50. u dresu Lacija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike