Srbin odlučio da progovori: Filip Kostić prvi put o „aferi štrajk“!

11.10.2021

15:52

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac prekinuo ćutanje

Srbin odlučio da progovori: Filip Kostić prvi put o „aferi štrajk“!
Tanjug - Copyright Tanjug

Mnogo bure podigao je u nemačkim medijima Filip Kostić u finišu letnjeg prelaznog roka. Zbog izričite želje da pređe u Lacio, srpski reprezentativac je, navodno, štrajkom hteo da izvrši pritisak na rukovodstvo Ajntrahta da ga proda, ali se na kraju to nije dogodilo.

Posle nekoliko dana neizvesnosti, Kostić se vratio u tim i zaigrao bolje nego ikad. Zaređao je sa asistencijama i golovima, da bi sjajnu formu krunisao ključnom ulogom u prvom ovosezonskom bundesligaškom slavlju Ajntrahta, ni manje ni više, nego protiv Bajerna u Minhenu (2:1, Kostić asistent i strelac pobedonsnog gola).

Kao da je čekao da svima pokaže kakav je i koliki profesionalac, kada je sakupio dovoljno „argumenata“ odlučio je da prekine ćutanje i prvi put progovori o „aferi štrajk“.

- Obećao sam navijačima da ću se vratiti jači i motivisaniji, bez obzira na sve, i da ću nastaviti da dajem sve od sebe za klub. Ja držim reč! – kazao je Kostić za „Bild“.

Nije srpski ofanzivac želeo da ulazi u detalje dešavanja iz finiša letnje fudbalske pijace.

- Neću da se osvrćem na ono što je bilo u prošlosti – kazao je Kostić, uz veliku zahvalnost treneru Glazneru.

- Veoma je posvećen svom poslu i veliki je profesionalac. Razgovarali smo, pokazao je razumevanje za situaciju u kojoj sam se nalazio i zahvaljujem mu se na tome – kazao je Filip Kostić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike