Bruka i sramota, besni Ronaldo u centru skandala: Proziva trenera tokom utakmice sa Liverpulom (VIDEO)

26.10.2021

07:05

0

Portugalac očigledno ne može da se izbori sa frustracijom zbog očajnih partija Mančester junajteda

Bruka i sramota, besni Ronaldo u centru skandala: Proziva trenera tokom utakmice sa Liverpulom (VIDEO)
Tan2021-10-24_20835641_0 - Copyright Tanjug/Martin Rickett/PA via AP

Za sve je kriv Ole Gunar Solskjer. Sa ovim stavom složiće se svi navijača Mančester junajteda, ali ni njima nije lepo i prijatno da gledaju ono što radi Kristijano Ronaldo.

Vratio se Portugalac na Old Traford da povede "crvene đavole" putem stare slave, ali to trenutno deluje kao nemoguća misija.

Puca Mančester junajted po mnogo šavova, u duelu sa Liverpulom se potpuno raspao, a baš na tom meču videli smo koliko je Ronaldo isfrustriran dešavanjima na terenu.

Ono čemu su svi koji su gledali meč svedočili je nesportski i bezobrazan nasrtaj na fudbalera Liverpula Kurtisa Džonsa, te besno šutiranje lopte ka golu rivala, više iz očaja nego iz želje da pokrene ekipu.

Jasno je da nije lako izgubiti na svom terenu 5:0 od najvećeg rivala, jasno je i da Kristijano nije navikao da se nalazi u takvoj situaciji, ali ono što je većini promaklo je njegovo prozivanje i omalovažavanje trenera Solskjera.

 

 

Ukratko, Ronaldo je, nakon jednog od golova Liverpula, sumirao taktiku koju je postavio Norvežanin. U prvi tren nije bilo jasno zbog čega mlatara rukama, a onda je na društvenim mrežama stiglo objašnjenje.

Portugalac je zapravo imitirao Solskjera. Blago je reći neukusno. Očigledno je da Kristijano nema ni trun poštovanja prema menadžeru, pa onda i ne čudi što već lobira kod vlasnika kluba da ga smene i predlaže novog trenera.

Nećemo se stavljati na bilo čiju stranu, prilično je vidljivo ko je kriv za loše partije Junajteda, ali jedan profesionalac, a posebno igrač koji nosi epitet jednog od najboljih na svetu, ovako ne bi smeo da se ponaša.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike