Ole je sada stvarno gotov! Liverpul naneo katastrofu Junajtedu i potpisao otkaz Norvežaninu

24.10.2021

18:16

0

Ole je sada stvarno gotov! Liverpul naneo katastrofu Junajtedu i potpisao otkaz Norvežaninu
derbi1 - Copyright Tanjug/AP

Mančester junajted i Liverpul odigrali su derbi devetog kola Premijer lige. Ekipa sa Old Traforda doživela je brodolom kod kuće od Liverpula izgubivši meč rezultatom 5:0!

Već u 5. minut Keita je uspeo da savalda De Heu i da nagovesti težak poraz domaćih. Kada je i Diogo Žota u 13. minutu bio precizan za 0:2, svima je postalo jasno da se iz ovih kandži neće izvući i da je predviđanje čuvenog Pola Skolsa bilo, na žalost većine navijača "crvenioh đavola", hirurški precizno u pogodak.

Tanjug/AP
 

 

Pre samo nekoliko dana Skols je posle utakmice sa Atalantom, kada su Ronaldo i drugovi uspeli da pokrenu na 3:2 nakon što su na poluvremenu gubili 0:2, upozorio Olea Gunara Solskjera da ne slavi mnogo, jer će mu svaka kvalitetnija ekipa od one iz Bergama spakovati pet komada. Ispostavilo se tačno već kod prvog sledećeg rivala, a ozbiljnijeg protivnika od Klopovog Liverpula nije mogao da se nađe.

Zato su dva gola Salaha do kraja poluvremena upotpunila bruku velikog Junajteda, koji će posle 0:5 sasvim sigurno morati da preduzme ozbiljne korake u konsolidaciji tima. Solskjer očigledno nije taj čovek koji bi mogao da izvuiče ekipu iz trenutne situacije u kojoj se nalazi.

Derbi će biti zapamćen i po het-triku Salaha koji je u 50. minut zapečatio sudbinu velikog rivala i njegovog stratega.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike