Čuveni golman "azura" veliča Srbina: Vlahović je postigao dva gola protiv Kaljarija

25.10.2021

17:19

0

Đovani Gali ističe da je Srbin svoj ego postavio po strani

Čuveni golman "azura" veliča Srbina: Vlahović je postigao dva gola protiv Kaljarija
Copyright Tanjug/Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP

Bivši golman Milana, Fjorentine i reprezentacije Italije Đovani Gali rekao je da odbijanje Dušana Vlahovića da šutira penal na utakmici protiv Kaljarija, samo pokazuje da je srpskom fudbaleru stalo do kluba i ekipe. Čuveni golman se nije tu zaustavio u pohvalama na račun najboljeg strelca Viole:

- Juče je Vlahović zapravo postigao dva gola, jer je kontranapad Saponare na Gonzalesov gol izgradio on. Ne znam šta se desilo sa penalom, ali to znači da je ovom momku stalo do tima. Svoj ego je ostavio po strani, jer mu se baš i nije dalo da ga šutira - kaže Gali i dodaje:

- I konačno ga puštaju da izvodi slobodne udarce, jer Biragi više ne može da ih šutira! Hoću, međutim, da izvučem uši Kranju, jer su i na Marsu shvatili gde bi Vlahović mogao da puca... Ako ostanete na desnoj strani, znači da niste baš lucidni.

Italijanski menadžer Đokondo Mortareli veruje da bi Vlahović već tokom januara mogao da promeni sredinu:

- Postoje problemi sa bilansima, klubovi imaju problema sa finansijama.  Da li bi Vlagović mnogao da kaže "zbogom" u januaru? То je izvodljiva pretpostavka, ako se zna igračeva želja da ne prihvati novi ugovor. Komiso ne može da ne razmišlja o ranoj prodaji koja, ako se dogodi, ne mislim da će biti transfer u Italiji. U junu bi, međutim, sve moglo biti moguće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike