Bomba Vlahovića iz "slobodnjaka": Srbin naterao ceo "Artemio Franki" da mu aplaudira (VIDEO)

24.10.2021

13:56

0

Gol srpskog reprezentativca utišao kritičare među navijačima Fjorentine

Bomba Vlahovića iz "slobodnjaka": Srbin naterao ceo "Artemio Franki" da mu aplaudira (VIDEO)
vlahovic - Copyright Tanjug/AP

U prošlom kolu, pri porazu od 1:0 u Veneciji, navijači Fjorentine upućivali su najstrašnije uvrede najboljem strelcu svoje ekipe. Danas su i najveći njegovi kritičari ustali i aplauzom ispratili radost posle bombe u 49. minutu na utakmici protiv Kaljarija.

Dušan Vlahović je postigao svoj peti pogodak na devetom meču za Violu u ovoj sezoni, ali ovaj iz slobododnog udarca sa oko 25 metara sigurno je jedan od najlepših koje je postigao u Seriji A.

 

 

Golman gostiju Alesio Kranjo nije mogao mnogo toga da učini u pokušaju da spreči pogodak, jer je lopta neverovatno preciznošću letela kao topovsko đule preko zida, da bi pogodilo gornji levi ugao njegovog gola.

Fjorentina sigurno gazi ka novoj pobedi, budući da posle više od sat vremena igre ima u rukama ubedljivih 3:0. Strelci prva dva gola bili su kapiten Biragi iz penala u 21. i Niko Gonzales u 42. minutu. U domaćem timu nastupa od prvog minta i Nikola Milenkovića, a Aleksa Terzić i Matija Nastasić čekaju priliku na klupi.

Vlahović se poslednjih nedelja nalazi pod žestokim pritiskom navijača, uprave Fjorentine i medija, jer je odbio ponudu predsednika kluba Roka Komiza da produži ugovor koji mu ističe 2023. godine u junu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike