Jokanović besan na igrače: Ako moramo dati tri gola za svaku pobedu, teško ćemo doći do cilja

24.10.2021

15:06

0

Srpski stručnjak sa Šefildom dobio Barsli na njegovom terenu rezultatom 2:3

Jokanović besan na igrače: Ako moramo dati tri gola za svaku pobedu, teško ćemo doći do cilja
Slaviša Jokanović - Copyright Profimedia

Fudbaleri Šefild junajteda koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović ostvarili su vrednu pobedu na strani, savladavši ekipu Barnslija rezultatom 2:3 (0:0).

Posle relativnog mirnog prvog poluvremena, tim našeg trenera zaigrao je agresivnije u nastavku, pa su već u 72. minutu stekli ogromnu prednost od 0:3 zahvaljujući dva gola Museta i Ozborna.

Ipak, bila je to samo prividna dominacija gostiju, koji su posle velikog vođstva neshvatljivo pali i dozvolili protivniku da u poslednjih deset minuta uđe sa realnim izgledima da osvoji najmanje bod, jer su u 82. minutu već bili na gol zaostatka  - 2:3.

Posle meča Jokanović nije bio zadovoljan igrom, ni rezultatom:

- Postigli smo tri rana gola u drugom poluvremenu i mogli smo postići i više od ovoga. Za ovaj deo utakmice mogu da budem zadovoljan i rezultatom, ali sam stvarno iznerviran igrom u poslednjih 15 minuta. To je neprihvatljivo. Ako uvek treba da postignemo tri gola da bismo pobedili, onda će ovo biti težak posao. Ne postoji razlog zašto ovako završavamo utakmicu i branimo se iako protivnik nije ništa značajno uradio. Jednostavno im dajemo kiseonik da dođu do nečeg pozitivnog - rekao je Jokanović:

- Moja osećaj posle ove utakmice je da sam srećan, tri boda, sve je lepo, ali ako ne poboljšamo ovaj deo igre biće zaista teško ostvariti cilj.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike