Srbin Mitrović ima nešto protiv nas! Velšani otkrili neverovatnu golgetersku seriju Srbina (VIDEO)

21.10.2021

12:52

0

Napadač reprezentacije Srbije izgleda da igra sa posebnom motivacijom protiv velških ekipa

Srbin Mitrović ima nešto protiv nas! Velšani otkrili neverovatnu golgetersku seriju Srbina (VIDEO)
Copyright Profimedia.rs

Pre jučerašnje utakmice Fulama i Kardifa u Londonu jedan od velških ljubitelja fudbala preko Tvitera je poručio svojim pratiocima da ne razmišljaju mnogo, već da svoj novac ulože u opciju da će Mitrović postići gol.

To je i dokumentovao statistikom. Srpski napadač kada igra protiv Velšana uredno postiže golove. Učinio je to i u dresu reporezentacije dva puta, a i u šampionatu ekipe Kardifa i Svonsija bile su njegove uredne mušterije.

 

 

Moglo se izbrojati da je Mitrović čak devet puta tresao mrežu Velšanima, a učioni je to i deseti put, sinoć protiv Kardifa u pobedi 2:0, u 53. minutu.

Mitrović je trenutno vodeći golgeter Čempionšipa sa 13 pogodaka, dok se Fulam sa nova tri boda popeo na drugo mesto koje vodi direktno u Premijer ligu. Mitrović je već dva puta svojim golovima vodio ekipu u elitu, ali su iz nje eskpresno ispadali, pri čemu njegova uloga u timu nije bila ni blizu tako važna kao u Čempionšipu.

Navijačima Fulama i dalje nije jasno zašto je bivši trener Skot Parker želeo da ga se reši, tako što ga je sklonio na klupu i u igru ga uvodio kada je bilo nemoguće popraviti rezultat. Devetka "orlova" postigla je u Čemionšipu 55 golova, a u elitnom društvu pogađao je 23 puta za Fulam i Njukaksl.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike