Puklo je u PSŽ, Argentinci ne mogu očima da se vide: Mesi traži od gazda da pod hitno prodaju Ikardija!

22.10.2021

11:38

0

Vrhunska sapunica sa četiri zemljaka u glavnim ulogama

Puklo je u PSŽ, Argentinci ne mogu očima da se vide: Mesi traži od gazda da pod hitno prodaju Ikardija!
profimedia-0632798299 - Copyright Profimedia

Argetninac hoće Argentinca umesto Argentinca, a Argentinac pokušava da sredi stvar. Iako ovako napisano (i pročitano) deluje komplikovano, zapravo je jednostavno i sve je baš tako!

Fudbaleri PSŽ odlično su počeli misiju povratka titule u francuskom prvenstvu, iz deset kola imaju devet pobeda i jedan poraz, a na prvom mestu su i u svojoj grupi u Lii šampiona.

Zbog toga svi misle kako u pariskom klubu teku "med i mleko", ali istina je izgleda baš daleko od toga.

Nakon što je pre nekoliko dana Đini Vajnaldum javno izrazio nezadovoljstvo, najsvežije informacije iz svlačionice PSŽ dodatno brinu navijače ovog kluba.

Prema pisanju El Nasionala ekipa se rascepila na dva tabora, a sve zbog netrpeljivosti i užasno lošeg odnosa dva Argentinca - Lionela Mesija i Maura Ikardija. Njih dvojica su "seme razdora" u svlačionici PSŽ.

Kako se navodi, Ikardi smatra da je Mesi kao kapiten Argentine odgovoran za to što on ne dobija šansu u reprezentaciji i nema nastup u nacionalnom timu već tri godine.

Profimedia
 

U celu priči umešan je i treći Argentinac, menadžer Maurisio Poketino, koji pokušava da "ugasi požar" i da nekako pomiri dve zaraćene strane.

Samo što to neće biti nimalo lako jer je Mesi, navodno, već razgovarao sa gazdama kluba i tražio da se reše Ikardija, odnosno da ga prodaju u najkraćem mogućem roku.

Čak je izgleda stigao i predlog da se Ikardi prosledi Barseloni u zamenu za (sasvim slučajno opet Argentinca) Serhija Agvera, inače velikog Mesijevog prijatelja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike