Ren nas je uhvatio na brzaka, ubili su nam psihu: Trener PSŽ preuzeo krivicu

04.10.2021

09:30

0

Poketino zna razloge za poraz u domaćem prvenstvu

Ren nas je uhvatio na brzaka, ubili su nam psihu: Trener PSŽ preuzeo krivicu
Maurisio Poketino - Copyright Profimedia

Doveo je PSŽ Lionela Mesija, po imenima ima najjači napad na svetu, pa je logično očekivati da rešetaju mreže rivala.

Najpre u Ligi 1, a onda i u Evropi. Šanse da se ne prošetaju do titule u domaćem prvenstvu gotovo da ne postoje u očima navijača, ali nije sve krenulo baš glatko.

Poraz od Rena sa 2:0 nije tragedija jer PSŽ ima šest bodova viška u odnosu na prvog pratioca na tabeli, ali je svakako neprijatno iznenađenje.

 

 

Krivicu za taj neuspeh na sebe je prihvatio menadžer Parižana Maurisio Poketino, koji je prepoznao problem u ekipi tokom duela sa Renom.

- Igrali smo dobro 25-30 minuta na celom meču. Moramo da naučimo kako da to radimo tokom cele utakmice. Imali smo nekoliko dobrih šansi da načnemo protivnika, ali izgleda da je bilo predodređeno da se to ne dogodi. Ren je postigao gol na samom kraju prvog poluvremena, pa duplirao vođstvo na samom startu drugog. Bilo je teško nositi se sa tim psihološki - rekao je Poketino, pa zaključio:

- Prvi čovek odgovoran za ovaj poraz sam ja! Nismo imali problem da se oporavimo jer je od duela sa Mančester sitijem prošlo pet dana.

U duelu 9. kola sa Renom prvi put se desilo da PSŽ ne pobedi, iako su najbolje ocene dobili ofanzivci tima. Ekipa Rena se sa tri osvojena boda popela do 11. mesta na tabeli sa 12 osvojenih bodova iz devet kola.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike