Kako je danski "pobesneli pas" pred očima Peđe Mijatovića želeo da rastrgne zvezdu Real Madrida (VIDEO)

19.10.2021

10:48

0

Tomas Gravesen danas uživa u milionima zarađenim na pokeru, a nekada je bio igrač Reala

Kako je danski "pobesneli pas" pred očima Peđe Mijatovića želeo da rastrgne zvezdu Real Madrida (VIDEO)
gravesen - Copyright Profimedia

Na vest da je danski "mad dog" Tomas Gravesen zaradio preko 100.000.000 dolara igrajući profesionalno poker posle aktivnii fudbalskih dana, vraćaju se i zanimljive slike iz karijere ovog živopisnog lika iz Vejla.

Legenda kaže da ga je Real Madrid kupio 2005. godine od Evertona za oko 3.000.000 evra i da je odmah skrenuo pažnju medija jer se zabavljao sa danskom glumicom iz filmova za odrasle Kirom Egers. Osim toga, ništa drugo nije bilo toliko zanimljivo u njegovim madridskim danima. Odudarao je od najbližeg okruženja kako izgledom, tako i fudbalskim stilom. I tada je bio ćelav, nezgrapan, u igri često grub, neustrašiv, potpuno čudan pored svilenih zvezda Real Madrida. Da nije bio vrhunski fudbaler bez problema je mogao da postane zvezda filmova poput kolege Vini Džons ili da zasluži glavnu rolu u rimejku "Psiha". Imao je takav, neki pogled! 

Ipak, iz mnogo razloga navijačima je bio simpatičan.

Još se pamti kako je na pripremama u Austriji 2006. godine, nekoliko dana pre nego što će otići u Seltik, vaspitavao Robinja na treningu. Nije poznato tačno šta je toliko isprovicralo Danca, ali je na osnovu snimka i fotografija bilo jasno da je Brazilac srećno prošao neoštećen iz ovog incidenta. Za sve to može da zahvali i saigračima koji su stali na vreme između njih dvojice, sprečivši tako Gravesena da pošteno otrese Robinja.

 

 

Tuča se, međutim, dogodila pred očima novog sportskog direktora Predraga Mijatovića i trenera Fabija Kapela, kome se nije dopalo ponašanje Danca:

- Njegovo ponašanje? Ne sviđa mi se - on želi da svi rade ono što hoće i ja sam mu to rekao. On je malo drugačiji, ali vedno radi i to mi je najvažnije - rekao je italijanski trener.

Ono "on je malo drugačiji" bilo je važnije od "vredno radi". Bilo je očigledno da se Kapelo stavio na stranu Robinja i da se Gravesen neće još dugo zadržati na Santjago Bernabeu. Posle dvadesetak dana Seltik se javio sa željom da ga vrati na Ostrvo, iz čega je Real Madrid izašao bogatiji za oko 2.500.000 evra.

Gravesen danas živi na relaciji rodno Vejle - Las Vegas. Uživa u raskoši koju je stekao igrajući poker. U braku je sa češkim modelom Kamilom Perse, a prve komšije su mu Andre Agasi i glumac Nikolas Kejdž.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike