Povratnik u Partizan ostvario san konačno, Zdjelaru obećao čokoladu!

14.10.2021

09:56

0

Autor: 24sedam

Marko Živković je bio strelac u kupu, što ne umanjuje njegovu radost

Povratnik u Partizan ostvario san konačno, Zdjelaru obećao čokoladu!
Marko Živković - Copyright MN Press

Marko Živković je dete Partizana. Ponikao je u crno-belima, igrao za Teleoptik, debitovao u seniorskom timu, gde je završio jednu sezonu i odigrao pola sledeće, osvojio je i titulu, ali je ipak otišao u Vojvodinu. 

Posle dosta lutanja i menjanja klubova u zemlji i inostranstvu, zimus se vratio u Partizan. A u kup utakmici protiv kruševačkog Trajala postigao je jedan gol u trijmu od 3:0. 

Konačno.  

- Često sam zamišljao kako dajem gol u Partizanu. Znao sam negde da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvoj situaciji. Prelep osećaj! Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo to i još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu! - kaže uz osmeh Živković i odmah dodaje: 

- Posvećujem gol svojoj porodici i najbližima! 

Partizan nastavlja borbu na tri fronta.  

- Imamo mnogo utakmica i trudim se, kad god dobijem šansu u rotaciji, da dam svoj maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, a najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru. 

U narednih mesec dana, crno-beli imaju težak i gust raspored... 

- Svaka utakmica je “na život”, posebno što ide loše vreme i tereni su teški. Do sada nismo imali problema. I tako razmišljamo i na dalje -da pobedimo sve do kraja

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike