Stanojević zadovoljan "valjkom", crno-beli nastavili gde su stali

13.10.2021

16:48

0

Pobedu Partizanu protiv Trajala doneli Kvinsi Menig sa dva gola i Marko Živković

Stanojević zadovoljan  "valjkom", crno-beli nastavili gde su stali
pfc3 - Copyright FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svojih fudbalera u pobedi od 3:0 nad ekipom iz Kruševca, Trajalom.

Crno-beli su odigrali meč bez nekoliko standardnih igrača koji su imali obaveze prema svojim nacionalnim timovima (Vujačić, Natho, Holender) ili su u toku oporavka od koronavirusa (Saničanin i Jović), ali su i tom sastavu bili prejaki za sasvim solidan tim iz Srpske lige Istok.

 - Zadovoljan sam. Bitno je da su svi igrači zdravi završili duel i da smo upisali pobedu u prvoj utakmici posle pauze i dva treninga. Nemam zamerki na prikazano. Malo je teren bio teži za igru zbog kiše, ali momci su maksimalno odradili sve i čestitam im - rekao je Stanojević.

Bivši trener Jagodine iz njenih superligaških dana Milojko Gošić mogao je da bude zadovoljan otporom koji su pružili njegovi igrači.

 - Igrali smo sa pet omladinaca, ali Partizan je zaslužio pobedu. Igramo treći rang takmičenja, ali smo dostojno reprezentovali svoj klub i iz srca čestitam mojim igračima na tome - rekao je Gošić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike