Nemci su za respekt, ali se pita Makedonija: Komšijski selektor je baš samouveren

11.10.2021

05:07

0

Moglo bi da bude zanimljivo

Nemci su za respekt, ali se pita Makedonija: Komšijski selektor je baš samouveren
20171006psMkdSrb17 - Copyright Foto: PS / MN PRESS PHOTO

Fudbaleri Severne Makedonije i Nemačke igraju meč osmog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Gužva je u Grupi J, tri ekipe gotovo ravnopravno konkurišu za drugo mesto i baraž za odlazak u Katar, pa će svaki bod biti od velike važnosti.

Nemci su prvi sa šest bodova viška u odnosu na Makedonce i Jermene, Rumuni imaju dva boda manje i jasno je da će rasplet biti uzbudljiv.

A veliki korak mogle bi da naprave upravo naše komšije koje u 20.45 na Toše Proeski areni u Skoplju dočekuju strašne Nemce.

Selektor Blagoja Milevski najavljuje da će njegovi puleni na meč izaći, ne bez bele zastave, nego sa idejom za nešto više.

- Da li možemo da odigramo idealan meč? Moramo da odigramo na najvišem nivou u taktičkom smislu. I pojedinačno i timski. Respektujemo protivnika, odličan tim, odlični pojedinci, ali za mnoge stvari će se pitati Makedonija - rekao je Milevski novinarima dan pred utakmicu.

- Imamo ideje i cilj kako da stvorimo konkurentan tim. Imamo na raspolaganju igrače koji su sposobni da na teren prenesu ideje stručnog štaba. Zadovoljstvo koje vidim kod njih daje mi za pravo da mislim da smo na pravom putu - okrenuo se Milevski i budućnosti na klupi reprezentacije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike