As Totenhema otkrio kakva mu je žena: Mourin komentar pada društvenih mreža sve doveo do suza

05.10.2021

08:15

0

Brazilac iskoristio stari vic da zasmeje svet

As Totenhema otkrio kakva mu je žena: Mourin komentar pada društvenih mreža sve doveo do suza
Copyright Tanjug/Nick Potts/PA via AP

Teško je bilo preživeti celih šest sati bez društvenih mreža. Prekid rada Instagrama, Fejsbuka i Vocapa uznemirio je planetu, a imuni na nepredviđene okolnosti nisu ostali ni sportisti.

Neki su se baš napatili jer su "zavisnici" od društvenih mreža, a neki su vreme iskoristili da se odmore ili zabave i opuste na stare, dobre, pomalo zaboravljene načine.

Kvarovi su otklonjeni, društvene mreže vratile su se u naše živote, pa tako sada, kada je svima laknulo, do izražaja dolazi i duhovitost.

Tako je Brazilac iz redova Totenhema sa svojim pratiocima podelio zanimljivu priču i svima otkrio kakva mu je zapravo supruga.

 

 

- Nakon pada društvenih mreža imao sam priliku da malo porazgovaram sa suprugom. U pitanju je neka veoma dobra osoba - objavio je Lukas, i sve pošteno nasmejao.

Moura je, naravno, iskoristio stari vic o nestanku struje i razgovoru sa porodicom, a kako je njegova Larisa reagovala na sve još nije poznato.

Lukas Moura je član Totenhema od 2018. godine, a njegovo ime ostaje zauvek upisano u istorijske knjige londonskog kluba, pošto je het-trikom u meču protiv Ajaksa uveo "pevce" u finale Lige šampiona sa Liverpulom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike