Kumane, pati: Oterali ga kao psa jer je star i debeo, Suarez servirao savršenu osvetu (VIDEO)

02.10.2021

21:36

0

Autor: 24sedam

Kumane, pati: Oterali ga kao psa jer je star i debeo, Suarez servirao savršenu osvetu (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Kažu da je osveta jelo koje je najbolje servirati hladno. Sada je Luis Suarez potvrdio da su vreme i uspeh najbolji način u sportu da nekome pokažeš da je pogrešio.

Urugvajac je to učinio ne toliko Barseloni, koliko Ronaldu Kumanu, treneru koji je na udaru u klubu zbog jako loših rezultata.

Posle velikih potresa u Barseloni, istorijskog poraza od Bajerna 8:2, Kuman je avgusta 2020. došao na mesto trenera. Prva stvar koju je uradio jeste da otera Suareza. Holanđanin je verovao da je tada 33-godišnji napadač previše star, da je gojazan i van forme.

Zabolelo je to sve, pa i Lionela Mesija, koji se emotivno oprostio od svog bliskog prijatelja. Koliko je Kuman pogrešio, videlo se već iste sezone: Atletiko je osvojio prvu titulu posle sedam godina, a Suarez je bio najbolji strelac ekipe.

Posle toga je Mesi bio prinuđen da ode iz Barse, a onda su Katalonci počeli sezonu jako loše, sa samo jednom pobedom u poslednjih šest mečeva!

I onda je došla ta utakmica koja je nekad bila derbi – Atletiko je rutinirao Barselonu 2:0. Drugi gol je dao Suarez, svoj prvi protiv bivšeg kluba, i ubeležio asistenciju, tako da se sada može pohvaliti da je postizao golove protiv svakog od 31 kluba protiv kojih je igrao u Primeri.

 

 

I ne samo to, svojom partijom, golom i asistencijom je utrljao so na živu ranu Kumana, koji nije mogao da sakrije kajanje.

 

 

Videćemo koliko će još Holanđanin potrajati, ali Suarez je prosto demonstrirao kako izgleda savršena osveta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike