Vanja je bio odličan, ali ga je Lokateli u finišu savladao za treću uzastopnu pobedu Juventusa

02.10.2021

17:56

0

Autor: 24sedam

Vanja je bio odličan, ali ga je Lokateli u finišu savladao za treću uzastopnu pobedu Juventusa
Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Manuel Lokateli doneo je Juventusu treću uzastopnu pobedu u Seriji A. Njegov precizni udarac u 87. minutu "Derbija dela Mole" doneo je radost "staroj dami", koja je slavila 1:0.

Osim tri pobede, Juve je u Ligi šampiona pobedio i evropskog prvaka Čelsi, tako da po rezultatima i podseća na svoju veličinu, ali je igra i dalje daleko od savršene.

Oba gradska rivala, i Torino i Juventus, imala su problema sa povredama, pre svega u napadu. Torino je bio bez suspendovanog Kofija Điđija, a zbog povreda nisu igrali Andrea Beloti, Simone Zaza, Marko Pjaca, Denis Praet i Simone Edera.

Za Juventus nisu igrali Alvaro Morata, Paulo Dibala i Aron Remzi, ali su na klupi bili oporavljeni Artur Melo i Kajo Žorž.

Juventus je prvi zapretio, ali je Veston Mekeni propustio dobru šansu. Posle toga je Torino preuzeo inicijativu, a šanse su imali naš Saša Lukić i Rolando Mandragora.

Drugo poluvreme je bilo znatno drugačije, Juventus je više napadao. Naš Vanja Milinković-Savić je skinuo "zicer" Aleksu Sandru, a onda odbranio i udarac Huana Kvadrada.

Juventus je sve više pritiskao, a onda je u 87. minutu Lokateli ostao sam na ivici kaznenog prostora malo sa leve strane i precizno je šutirao u donji desni ugao Vanjinog gola. Srbin je bio blizu da je dohvati, ali mu je prešla iznad vrhova prstiju.

Juventus je sada osmi sa 11 bodova, a Torino je 10. sa osam bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike