Posao zavisi od utakmice sa Laciom: Sergej smenjuje Mihajlovića

28.09.2021

11:08

0

Srpski stručnjak na klupi Bolonje mogao bi da dobije otkaz ako veže još jedan poraz

Posao zavisi od utakmice sa Laciom: Sergej smenjuje Mihajlovića
Copyright Profimedia

Igrao je za Lacio, decu je naučio da navijaju za Lacio, a sada bi mogao da ostane bez posla ako izgubi od Lacija. Siniša Mihajlović u nedelju će se naći na prekretnici u svojoj trenerskoj karijeri na klupi Bolonje, jer u slučaju poraza italijanski mediji pišu da bi predsednik kluba Džoe Saputo mogao da mu uruči otkaz.

Italijan iz SAD ima sve manje strpljenje za ekipu koja pod Mihajlovićem postiže jako loše rezultate ove sezone, uprkos očekivanjima da će biti u borbi za mesta u gornjem delu tabele. Bolonja je zabeležila po dve pobede, poraza i remija, ali kako su neuspesi plaćeni sa deset primljenih golova (Inter 6:1, Empoli 4:2), takav sličan debakl bio bi presudan kod određivanje dalje sudbine Srbina u klubu.

Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP
 

Da stvar bude gora za tim Mihajlovića u goste im dolazi Lacio osokoljen pobedom u gradskom derbiju. Rimljani su već prosuli previše bodova i sa te strane će biti pritisnuti da na "Renato Dal'Ari zaigraju na pobedu kako bi uhvatili priključak sa Napolijem, Interom i Milanom.

Italijani veruju da bi otkaz Mihajloviću u prvi plan izbacio iskusnog Klaudija Ranijerija, koji je vodio skoro pola Serije A (Inter, Fjorentina, Roma, Juventus, Napoli, Sampdorija, Parma, Kaljari), ali u svom CV nema još Bolonju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike