Španci već znaju da je Kuman bivši: Laporta održao sastanak sa igračima bez Holanđanina

30.09.2021

06:35

0

Autor: M. N.

U opticaju tri imena, Katalonci najviše žele Ćavija, legendu kluba, a spominju se još Pirlo i Martinez

Španci već znaju da je Kuman bivši: Laporta održao sastanak sa igračima bez Holanđanina
Copyright Tanjug /AP Photo/Armando Franca/

Ronald Kuman broji poslednje dana u Barseloni! Posle debakla Katalonaca i ubedljivog poraza od Benfike sa 3:0 u drugom kolu Lige šampiona, španski mediji uveliko pišu da je Holanđanin prošlost i da se uveliko traži novi trener.

Španski AS piše da je prvi čovek Barselone Đoan Laporta održao sastanak sa igračima odmah posle debakla u Lisabonu, a da njemu nije prisustvovao Kuman, što je dovoljan pokazatelj da čelnici kluba više ne računaju na njega.

Kao moguće zamene se spominju legenda Katalonaca Ćavi, Andrea Pirlo, koji je prvi pik Laporte, i Roberto Martinez, selektor begijske reprezentacije, koji je pre neki dan izjavio da ga niko iz Španije nije kontaktirao po tom pitanju.

Ne pamti se kada je slavni klub imao tako loš start, imaju dva ubedljiva poraza u Ligi šampiona, u Primeri se nalaze na šestom mestu, uz tri pobede i isto toliko remija.

Međutim, najverovatnija sudbina Kumana biće poznata posle nedeljenog meča protiv Atletika iz Madrida u šampionatu, nakon čega sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza, i realnija je opcija da će se tada rastatati sa Holanđaninom. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike