Sprema se nova bura u Barseloni! Laporta, zagonetnom porukom, najavio Kumanov kraj?

21.09.2021

17:46 >> 17:54

0

Autor: Adam Štulić

Prvi čovek Katalonaca pokušava da umiri sociose”

Sprema se nova bura u Barseloni! Laporta, zagonetnom porukom, najavio Kumanov kraj?
Copyright Ronald Kuman foto: Profimedia

Barselona proživljava jedan od najtežih perioda u prebogatoj istoriji. Šokantan odlazak prve zvezde tima Lea Mesija do temelja je uzdrmao “Nou Kamp”, kojeg ne prestaju da potresaju problemi.

Kriza se iz kancelarija, neminovno, prelila u svlačionicu, a prvi bi ceh mogao da plati trener Ronald Kuman. Holandski strateg nikako ne uspeva da poveže redove katalonskog giganta, koji u ponedeljak, u nadoknadi vremena, izbegao bruku i poraz od Granade u svojoj kući.

Predsednik klub Đoan Laporta pokušava na sve načine da smiri gnev navijača i uspostavi kakav takav mir pred predstojeće borbe. Ipak, poraz od Bajerna na startu Lige šampiona i jučerašnji remi u Primeri toliko su iziritirali fanove, da prvi čovek Barse mora da ih moli da ostanu uz ekipu.

– Molim vas da nastavite da podržavate tim, jer mu je to potrebno. Ne moram da vam govorim da su teška vremena. Putujemo u Kadiz na utakmicu i uveravam vas da će ekipa pokušati da pobedi. Ne znam šta će se dogoditi, ali šta god da se desi, u narednoj utakmici protiv Levantea navijajte kao što znate, timu je potrebno – rekao je u poruci navijačima Laporta, poslavši zagonetnu poruku, koja bi mogla da znači skori kraj saradnje sa Kumanom.

Pročitajte još

Budite sigurni, znamo šta treba učiniti i popravićemo to – kazao je prvi čovek Katalonaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike