Šok u Francuskoj! Čitači sa usana dešifrovali uličarske uvrede Mbapea na račun Nejmara (VIDEO)

27.09.2021

11:51

0

Mbape rekao za Brazilca da je klošar.

Šok u Francuskoj! Čitači sa usana dešifrovali uličarske uvrede Mbapea na račun Nejmara (VIDEO)
Copyright Profimedia

Da li ste znali da uvredljiv termin "klošar" koji toliko koristimo u svakodnevnom životu vuče svoje poreklo iz francuskoj jezika. Ako niste znali, koriste ga Francuzi na isti način kao i mi, a ko ne veruje neka čita sa usana Klijana Mbapea dok se na klupi za rezerve Pari Sen Žermena žali saigraču na Nejmara.

 

 

Naime, u subotu uveče PSŽ je odigrao meč protiv Monpeljea. Mbape je zamenjen u 88. minutu, ali je uprkos vođstvu od 2:0 došao na klupu vidno frustriran još jednim svojim izdanjem bez gola. Dok je ljutito nameštao štucnu otelo mu se ono što mu očigledno dugo leži na srcu:

 - Onaj klošar mi ne dodaje loptu - rekao je Mbape nesvestan kamere u čijem se objektivu tada našao.

Francuski "Lekip" je odmah krenuo u istragu i saznao da dvojica najskupljih igrača Pari Sen Žermena nisu odavno u odbirm odnosima. Nejmar nije bio blagonaklon prema njegovoj želji da pojača Real Madrid, pa otkad je postalo sigurno da je mladi Francuz raspakovao kofere, počeo je da rovari i da okreće ostale saigrače protiv njega.

 - Mbape poslednjih meseci ima stalno utisak da nije uvek u prvom planu dok traje igra i da ga ponekad zaboravljaju njegovi južnoamerički saigrači. Snažna hispanizacija svlačionice podstakla je sve veću izolaciju Mbapea, što je dovelo do postepenog otuđenja, posebno u odnosu sa Nejmarom - zaključuje sportski dnevnik.

Navijači PSŽ nisu imali razumevanje za rečnik mladog fudbalera. Dok su se jedni pitali da li je moguće da koristi izraz "klošar" za svog saigrača, drugima nije bilo jasno da uvrede dolaze iz usta momka koji je u četiri situacije mogao da asistira, ali je sebično pokušavao da ih sam završi.

Nakon svega treba očekivati da osovina Nejmar - Mesi postane još čvršća, sve na štetu Mbapea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike