Mali debeli pokazao opet mišiće! Nejmar razbio Peruance, pa rekao šta misli o brazilskim novinarima

10.09.2021

06:00 >> 06:17

0

Brazilac iznerviran svojim statusom u medjima

Mali debeli pokazao opet mišiće! Nejmar razbio Peruance, pa rekao šta misli o brazilskim novinarima
Copyright Nejmar/Tanjug/AP Photo/Andre Penner)

Kad reprezentaciji ne ide, prve su na udaru zvezde. Tako je u Argentini, tako i u Brazilu, Engleskoj, Srbiji …

Nejmar se u Brazilu pobunio protiv takvog novinarskog stava prema njemu. Otkako je Brazil izgubio finale Kopa Amere protiv “gaučosa” njegove igre su često razlog kritičkog pisanja, baš kao i njegov fizički izgled, jer su na nakim fotografijama tokom odmora svi primetili da su se “trbušnjaci” izgubili u stvorenom višku na stomaku.

Zato se strelac i asistent u pobedi (2:0) nad Peruom često znao da našali postavljanjem svojih fotografija na Instagramu sa komentarima tipa “malo masti” ili “dobra, bucmasta lopta”.

Sinoć je pored majstorstva na terenu pokazao svojim stomakom da je povratio staru formu, a novinarima preko TV Globo poručio:

– Kolektiv je najvažniji, to sam uvek cenio. U isto vreme, veoma sam srećan što sam najbolji strelac u kvalifikacijama, što sam najveći asistent u dresu brazilske reprezentacije i uskoro ću, ako sve bude u redu, prestići Pelea na listi najboljih strelaca. Ne znam šta više da uradim u ovom dresu da bi momci poštovali Nejmara – rekao je najbolji igrač Brazila o “momcima” – novinarima.

– Ovo već dugo dolazi, od vas reportera, komentatora i drugih. Ponekad čak ni ne volim da pričam u intervjuima, ali u važnim trenucima dođem da iznesem svoje mišljenje.

– Ostaviću “momke” da razmisle malo o svemu – rekao je Nejmar za kraj.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike