Što me, majko, ne rodi ko Nejmara? Ćuti i slikaj se: Šest miliona evra godišnje za davanje autograma!

07.09.2021

07:01 >> 12:56

0

PSŽ daje Brazilcu sulude pare da se lepo ponaša

Što me, majko, ne rodi ko Nejmara? Ćuti i slikaj se: Šest miliona evra godišnje za davanje autograma!
Copyright Profimedia

Ovo je priča toliko suluda da nam je teško da poverujemo u istinitost. Ali, kako stvari, stoje istinita je i te kako.

Recimo da živite svoj život radeći poštno i da vam na kraju meseca na račun legne 500 evra (cifra je okrugla zarad lakše računice u nastavku). To znači da ste za godinu dana zaradili 6.000 evra, a za deset 60.000 evra.

Nije nam to dovoljno za ono što treba da pokažemo. Idemo dalje. Za 600.000 evra trebalo bi da radite 100 godina, i sad treba to da pomnožimo još “samo” sa deset. I dođosmo do ciljanih šest miliona novčanica Evropske unije.

E toliko, da budemo precizni još tričavih 480.000 više, zaradi Nejmar za godinu dana. Ne, ne… Nije reč o plati koju Brazilac ima u PSŽ, ovde se radi o bonusima. Da ne ostanemo dužni i taj podatak, plata mu je 37 milona evra godišnje.

pročitajte još:

Nego da se vratimo na temu. Slovima ćemo da ne bude greške, šest miliona četiri stotine osamdeset hiljada evra za godinu dana iznos je koji se u ugovoru Nejmara i PSŽ vodi kao “bonus za etičnost”. Brazilac mora, da bi dobio ovaj novac, da bude kulutran, da ne kritikuje stil igre svog tima ili saigrače, te da se ljubazno i fino ponaša prema navijačima, da uvek pristane da se fotografiše sa njima i da im deli autograme.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike