Srbi voze Fjorenitnu u vrh Serije A: Vlahović strelac, još trojica na terenu!

26.09.2021

18:33

0

Istorija se pisala u Udinama

Srbi voze Fjorenitnu u vrh Serije A: Vlahović strelac, još trojica na terenu!
Copyright Tanjug/Andrea Brešanutti/LaPreše via AP

Nikada do danas nismo imali priliku da toliko uživamo u činjenice da dolazimo iz Srbije. Naravno, kada se radi o klupskom fudbalu u Evropi. A zasluge za to idu na račun naše fudbalske četvorke u redovima Fjorentine.

Desilo se i to da četiri sprska fudbalska internacionalca budu u isto vreme na terenu u bilo kojoj od pet najjačih liga na svetu.

Dušan Vlahović i Nikola Milenković su duel sa Udinezeom počeli od prvog minuta, u 60. im se pridružio Aleksa Terzić, a šest minuta kasnije i Matija Nastastić. I svi su ostali na terenu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

 

A da ne bude sve samo u pukoj činjenici da su zajedno bili na terenu, pobrinuo se Vlahović. Naš reprezentativni centarfor je već u 16. minutu pogodio mrežu domaćina za 1:0, rezultat koji će ostati na semaforu i nakon 90 minuta igre.

Ova pobeda znači da je Fjorentina ponovo na mestu koje vodi u Evropu sa 12 osvojenih bodova iz šest utakmica. Isti broj bodova ima i Roma, koja je poražen od Lacija, a svetlo-plavi su sada samo bod iza na šestom mestu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike